HATAY’IN GURURU “HATAYSPOR FİNALDE” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 00:57

HATAY’IN GURURU “HATAYSPOR FİNALDE”

reklam
HATAY’IN GURURU “HATAYSPOR FİNALDE”
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2019 - 10:47

178 views

HATAY’IN GURURU “HATAYSPOR FİNALDE”

Süper Lig yolunda muhteşem bir mücadele sergileyen Hatayspor, Adana Demirspor’u play-off ikinci maçında 3-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Spor Toto 1. Lig Play-Off yarı finalinde Adana’da 0-0 biten ilk maçın rövanşında 1xbet giriş Hatayspor, ilk yarısını 1-0 yenik kapadığı karşılaşmada Adana Demirspor’u müthiş bir geri dönüşe imza atarak 3-2 yendi ve Play-Off’ta finale yükselen ilk takım oldu.

Azmi ve kararlığıyla lig başından bu yana takdir toplayan Hatayspor, Play-off karşılaşmalarında sanatçısından işadamına, milletvekillerinden bürokratına kadar yedisinden yetmişine herkes tarafından destek alarak finale yükseldi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Hatay Valisi Rahmi Doğan  öncülüğünde Hataysporiçin “Hatay Bir Olsun Çok Olsun” kampanyası kapsamında bir araya gelen binlerce kişi Hatayspor için hem maddi hem manevi destek verdi.

Play-Of ikinci maç karşılaşmasında Adana Demirsfpor’u kendi evinde yenerek finale çıkan Hatayspor’un rakibi Osmanlıspor ya da Gazişehir Gaziantep olacak. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.