HATAY SINAV KOLEJİ İLETİŞİM UZMANI DR CENGİZ TAVUKÇUOĞLU NU AĞIRLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 08:43

HATAY SINAV KOLEJİ İLETİŞİM UZMANI DR CENGİZ TAVUKÇUOĞLU NU AĞIRLADI

reklam
HATAY SINAV KOLEJİ İLETİŞİM UZMANI DR CENGİZ TAVUKÇUOĞLU NU AĞIRLADI
Son Güncelleme :

06 Nisan 2019 - 13:57

311 views

HATAY SINAV KOLEJİ İLETİŞİM UZMANI DR CENGİZ TAVUKÇUOĞLU NU AĞIRLADI

Hatay Sınav Koleji,  04 Nisan 2019 Perşembe günü  Aziz SANCAR Konferans Salonunda öğrencilere “Kazanmak Seninde Hakkın” velilere ise  “Başarıya Giden Yolda SINAV VELİSİ OLMAK” başlıklı seminerde Dr.Cengiz Tavukçuğlu ıle bir araya geldi.

Akademik, teorik ve pratik bilgilerin yer aldıgı konferansta, Aile içi iletişim, doğru anne baba olabilmek, “X,Y,Z,C” kuşağı ve özellikleri, algı farklılıkları, beyin nasıl öğreniyor, sınav kaygısı ve özgüven gelişimi, sınav başarısı için aileye düşen görevler, aile okul işbirliği konularını neşeli ve mizah yüklü bir ortamda ele aldı.

Kazanmak Seninde Hakkın başlıklı seminerde Sümerler Ortaokulu ‘nu da ağırlayan Sınav Koleji öğrencileri,Tavukçuğlu ‘nu pür dikkat dinledi.

Öğrencilerden güne yorgun başlamamalarını ve geç uyumamaları çağrısında da bulunan Dr. Tavukçuoğlu, “Geç yatmayın. Uykunuzu alın. Güne yorgun başlamayın. Yorgun vücut öğrenmeyi beceremez. Umutsuz olmayın, güne neşe ile başlayın ve kendinizle ve çevrenizle barışık yaşayın. Başarı kendisiyle barışık olanlarındır.” ifadelerini kullandı.

Ebeveynlerin ise ders çalışırken çocuklarını korku ile tehdit etmemesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Tavukçuoğlu, “Korkunun olduğu yerde başarı olmaz” şeklinde konuştu.

Seminer, Sayın İlce Milli Eğitim Müdürü  Kemal Gülistan ‘nın  Dr.Cengiz Tavukçuoğlu’na  çiçek takdimiyle sona erdi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.