Hatay Saadet’ten DEVA’ya ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:28

Hatay Saadet’ten DEVA’ya ziyaret

Saadet Partisi Hatay heyeti birinci kuruluş yıldönümü münasebetiyle DEVA Partisi Hatay İl başkanlığında İl Başkanı Sabit Coşkun’u ziyarette bulundu.

reklam
Hatay Saadet’ten DEVA’ya ziyaret
Son Güncelleme :

01 Nisan 2021 - 12:47

113 views

Saadet Partisi Hatay heyeti birinci kuruluş yıldönümü münasebetiyle DEVA Partisi Hatay İl başkanlığında İl Başkanı Sabit Coşkun’u ziyarette bulundu.

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Antakya İlçe Başkanı Fahri Serdar Özal, Yönetim Kurulu Üyeleri Fadıl Koçak ve Serkan Uğraş ile birinci kuruluş yıldönümü münasebetiyle DEVA Partisi İl başkanlığında İl Başkanı Sabit Coşkun ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ziyarette yaptığı açıklamada “Ev sahipli için Sabit bey ve yönetimine teşekkür ediyoruz. İadeyi ziyaret ve DEVA Partisi’nin birinci yıl dönümü dolayısıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Sabit bey ilimizde önemli bir şahsiyet, geçmişte ticaret odasında başkan yardımcısı olduğu dönemde birlikte görev yaptık. Bu vesileyle kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyoruz.

ÇALIŞKAN: HATAY, TÜRKİYE GENELİNDE GERİ KALMIŞ BİR İL

Partiler arası fikir alışverişi önemli. Hatay’ımız Türkiye genelinde geri kalmış bir il. Temsil noktasında özellikle büyük zafiyet yaşanan bir dönemdeyiz. Şehrin önde gelen insanlarının el ele verip düzeltmesi gereken çok sorunları var. Hatay’ın sorunları için el ele vermeliyiz” diye konuştu.

REKLAM

COŞKUN: “DERDİ MEMLEKET OLANIN YANINDAYIZ”

Deva Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Necmettin Bey, eskiden beri tanıdığımız kardeşimiz. Derdi memleket olanın yanındayız ve beraberiz. Necmettin Bey de Hatay’a değer veren Hatay ve bölgemiz için için elini taşın altına koyan hem işadamı hem siyasi kimliği ile örnek bir şahsiyet. Ziyaretlerinden memnun olduk. Teşekkür ediyor başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.