HATAY PTT’DEN VEFALI DAVRANIŞ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 15:51

HATAY PTT’DEN VEFALI DAVRANIŞ

reklam
HATAY PTT’DEN VEFALI DAVRANIŞ
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2017 - 8:33

308 views

PTT Personeli tarafından hayatlarını kaybeden tüm personelin geçmişleri ve görevi başında vefat eden personellerin ruhu için hatm-i şerif okutuldu.

PTT Kargo Antakya Dağıtım Toplama Merkez Müdürlüğü Binasında gerçekleşen programda konuşan Türk Haber-Sen Hatay Şube Başkanı Ahmet Yüksel, son zamanlarda PTT camiası olarak büyük acılar yaşadıklarını söyledi.

Yüksel, hayatlarını kaybeden PTT çalışanları ve yakınları için PTT personellerince okunan hatmi şerifin duasını toplamak ve tüm personelin geçmiş ruhları için yasini şerifin okunması için toplandıklarını belirterek: “Son zamanlarda büyük acılar yaşadık. Son birkaç yıl içinde Hıdır Akpınar Abimizi kaybettik, ardından çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle her şeyini örnek aldığımız Mustafa Sunaç kardeşimizi kaybettik.  Bir insan yüzde yüz sevilir mi deseler ben bunu Hanifi Karakuş kardeşimizde gördüm. Camiada tanıyan tanımayan herkesin sevdiği Hanifi kardeşimizi kaybettik. Bu arkadaşlarımızın ruhlarına ayrı ayrı birer hatmi şerif okuttuk. Şimdi burada tüm PTT çalışanlarının geçmişlerinin ruhları için bir yasini şerif okutup hatip duası yapacağız. PTT camiası çok büyük bir camia, vefalı bir camiadır. Bu arkadaşlarımızın hatıralarına ve geride bıraktıklarına sahip çıkmak adına tüm PTT personeli olarak elimizden gelen herşeyi yapacağız. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

Konuşmanın ardından PTT Personeli Ahmet Kemal Akça tarafından hayatını kaybeden PTT personeli ve yakınları için yasini şerif okunarak hatim duası yapıldı.

Daha sonra programa katılanlara lokum ve meyve suyu ikram edildi. Programa kurum yetkilileri, çalışanlar ve hayatlarını kaybeden PTT çalışanlarının aileleri de katılarak dualara ortak oldular. Haber/Foto: Haber Merkezi

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.