HATAY FEN LİSESİ MÜDÜRÜ ALİ UYMA: HAZAL CAN’IN BAŞARISI İLE GURUR DUYDUK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:24

HATAY FEN LİSESİ MÜDÜRÜ ALİ UYMA: HAZAL CAN’IN BAŞARISI İLE GURUR DUYDUK

reklam
HATAY FEN LİSESİ MÜDÜRÜ ALİ UYMA: HAZAL CAN’IN BAŞARISI İLE GURUR DUYDUK
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2016 - 16:42

164 views
HATAY FEN LİSESİ MÜDÜRÜ ALİ UYMA: HAZAL CAN’IN BAŞARISI İLE GURUR DUYDUK
     Hatay Fen Lisesi Müdürü Ali UYMA yaptığı  açıklamada; okulumuz öğrencisi Hazal CAN   MF1/MF4  puan türünde Türkiye 1.si, MF2/MF3 puan türünde Türkiye 3.sü Olmuştur.
     Bu başarıda emeği bulunan öğrencimiz ve öğrencimizin değerli ailesine, Hatay Fen Lisesi idaresine ve okulumuzun fedakar öğretmenlerine teşekkürü bir borç biliriz dedi.
     Hatay Fen Lisesinin bu başarısında eğitim- öğretime olan inancın ve özverili çalışma ahlakının olduğunu belirten Ali UYMA, “En büyük düşmanımızın tembellik ve cehalet; en büyük dostumuzun güzel ahlak ve en güçlü silahımızın bilgi olduğunu asla unutmadan çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.
    Okulumuzun bu başarısının bir tesadüf olmadığını söyleyen Ali UYMA, “ Ekip çalışmasının, disiplin, hoşgörü ve iletişime dayalı okul yönetiminin ve tenefüs saatlerinde bile dinlenmeden öğretmeye gönüllü öğretmenlerimizin payı asla unutulmamalıdır.” dedi.
    Bu çalışma isteğinin yalnız öğretim alanında değil eğitim alanında  da istikrarlı biçimde sürdürüldüğünü dile getiren Ali UYMA, ‘öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra milli manevi değerlere sahip, ülkesine milletine faydalı ve hayırlı insanlar olarak yetiştirmek en büyük amacımızdır.’ dedi. Hatay Fen Lisesi olarak sosyal-kültürel –bilimsel alanlarda da kendilerini geliştirecekleri uygun ortamlar sağlamaya devam edeceklerini, yaz döneminde açılan destekleme yetiştirme kurslarında eğitim- öğretimi kesintisiz bir şekilde sürdüreceklerini söyledi.
WhatsApp-Image-20160719 (8)
     Bu başarı Hatay Fen Lisesi için daha fazla çalışma vesilesi olacaktır diyen Okul Müdürü Ali UYMA; bizlere bu gururu yaşatan öğrencimiz Hazal CAN ve ailesine, Hatay Fen Lisesi yönetim kadrosuna ve idealist, fedakar öğretmenlerine teşekkür ederek sözlerini bitirdi.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.