HATAY BAROSU BAŞKANI AV. EKREM DÖNMEZ: ‘’101. YIL DÖNÜMÜNÜ GURURLA COŞKUYLA KUTLUYORUZ’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:13

HATAY BAROSU BAŞKANI AV. EKREM DÖNMEZ: ‘’101. YIL DÖNÜMÜNÜ GURURLA COŞKUYLA KUTLUYORUZ’’

HATAY BAROSU BAŞKANI AV. EKREM DÖNMEZ: ‘’101. YIL DÖNÜMÜNÜ GURURLA COŞKUYLA KUTLUYORUZ’’
Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı ilgili yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

reklam
HATAY BAROSU BAŞKANI AV. EKREM DÖNMEZ: ‘’101. YIL DÖNÜMÜNÜ GURURLA COŞKUYLA KUTLUYORUZ’’
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2020 - 17:33

170 views

HATAY BAROSU BAŞKANI AV. EKREM DÖNMEZ: ‘’101. YIL DÖNÜMÜNÜ GURURLA COŞKUYLA KUTLUYORUZ’’

Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı ilgili yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

Basın açıklamasında Baro Başkanı Av. Ekrem Dönmez : ‘’101 yıllık koca çınar Türkiye Cumhuriyet’ine ve ulusal bağımsızlığımıza giden yolu açan, kurtuluş mücadelemizin ilk adımı olan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlere armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıl dönümünü gururla ve hiç eksilmeyen bir coşkuyla kutluyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk, Bağımsızlık ve Cumhuriyet yürüyüşünün başladığı bugünü geleceğimizin güvencesi olan gençlerimize emanet etmiştir. Bugüne kadar emanete sahip çıkan gençlerimiz, bugün ve gelecekte de aynı bilinç ile “Bağımsız ve  Özgür Türkiye” emanetine sahip çıkmaya devam edecektir.

Emperyalist devletlerin parça parça paylaştığı bir ulusun ezilen dünya uluslarına örnek oluşturan ve “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” fikriyatına dönüşen onur mücadelesini bizler mazlum milletlerin örnek aldığı “Kurtuluş Savaşı” değerleri yerine; gençlerimizin ve ülkemizin geleceğini tehdit eden, laikliğe aykırı, demokratik değerler ve kazanımların yok edildiği, hukuk devleti algısı yerine kanun devleti ve otoriterliğin hâkim olduğu bir devleti; şiddet ve savaş sarmalına doğru yol alan bir geleceği gençlerimize bırakmak istemiyoruz.

Ezilen dünya uluslarına örnek olmuş ve Büyük Önder’imizin ‘fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir gençlik yetiştirmek’ ideali ile Cumhuriyetimizin bütün kurum ve kurallarıyla laik, çağdaş, demokratik Cumhuriyet olarak gençliğe emanet edildiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Büyük Önder’i, Silah Arkadaşlarını ve vatan uğruna baş koymuş tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz’’ dedi. (Haber Merkezi)

   

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.