Hassa’da İftar Çadırı Kuruldu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:47

Hassa’da İftar Çadırı Kuruldu

reklam
Hassa’da İftar Çadırı Kuruldu
Son Güncelleme :

10 Haziran 2016 - 14:11

171 views

Hassa Kaymakamlığı’nın önderliğinde Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hassa Belediyesi, İlçe Milli Eğitim ve Hassa Müftülüğü işbirliğinde kurulan iftar çadırları Ramazan Ayı boyunca hizmet verecek.
Ramazan’ın ilk gününde, Hassa 5 Kasım Belediye Parkında kurulan çadırlarda verilen iftar yemeğine Hassa Kaymakamı Mustafa Pala, İlçe Müftüsü Mehmet Sain ve vatandaşlar katıldı.
Hassa ilçesinde ilk kez iftar çadırı geleneğinin başlatılması, vatandaşlar tarafından sevinçe karşılandı.
İftar çadırının kurulması ile ilgili bir açıklama yapan Kaymakam Mustafa Pala, Ramazan ayının topluma kattığı birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ilçemizde de yaşatmak adına bu etkinliğin önemli bir adım olduğunu belirterek, “Manevi değeri yüksek paylaşma ve yardımseverlik bilincinin gelişmesi adına, bu organizasyonda emeği geçen tüm kurum ve yardımseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-146’);
});

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-205’);
});

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.