HASAN KAYA’DAN ÇOÇUKLARA 23 NİSAN MESAJIC « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:39

HASAN KAYA’DAN ÇOÇUKLARA 23 NİSAN MESAJIC

reklam
HASAN KAYA’DAN ÇOÇUKLARA 23 NİSAN MESAJIC
Son Güncelleme :

24 Nisan 2019 - 13:18

159 views

HASAN KAYA’DAN ÇOÇUKLARA 23 NİSAN MESAJI

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hasan Kaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgi mesaj yayımladı.

MKÜ Rektörü Hasan Kaya mesajında; “99 yıl önce vatan toprağının dört bir yanında işgalci güçlere karşı tarihte eşine az rastlanır bir mücadele sergileyen kahraman halkın temsilcileri tarafından açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi aldığı kararlarla ulusal bütünlüğün korunmasına ve tam bağımsızlığa yön vermiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza bayram olarak armağan ettiği bu özel gün, dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. 23 Nisan’ın çocuklara bayram olarak armağan edilmesi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara olan sevgisinin ve duyduğu güvenin göstergesidir.

Bu anlamlı günde bizlere düşen görev çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının sevgi, güven ve huzur dolu bir dünyada yaşamalarını sağlamak olmalıdır.

Bu vesile ile şahsım ve Üniversitem adına tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanın bağımsızlığı uğruna can vermiş kahramanları şükran minnet ve rahmetle anarım “ dedi.  (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.