HARBİYE’S KEBAP SOSYAL PROJELER İLE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 13:35

HARBİYE’S KEBAP SOSYAL PROJELER İLE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR

reklam
HARBİYE’S KEBAP SOSYAL PROJELER İLE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

22 Kasım 2017 - 7:54

178 views

    HARBİYE’S KEBAP SOSYAL PROJELER İLE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Kısa sürede tadıyla ve sosyal projeler ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Harbiye’s Kebap, 20 Kasım Dünya Çocuklar Hakları gününde örnek bir sosyal projeye imza attı. Sahipliğini Mehmet Özmen ve İbrahim İmseytoğlu’nun yaptığı Harbiye’s Kebap, 20 Kasım günü çok sayıda çocuğu ağırladı.

Çocukların toplumun geleceği olduğunun bilinci içerisinde hareket ederek, sosyal olaylara, ciddi bir sorumluluk bilinciyle yaklaşan Harbiye’s Kebap, vatandaşlardan takdir topladı.

Günün anlam ve önemi ile ilgili bir açıklama yapan Herbiye’s Kebap sahiplerinden Mehmet Özmen, çocukların toplumun en önemli parçaları olduğuna vurgu yaptı. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününde çocukları ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını söyleyen Özmen, “Bizim ikramımız sadece bir yemekti ama geleceğimize sahip çıkmak adına bir mesaj da vermek istedik. Onların her zaman yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Onlara emanet edeceğimiz bu cennet vatan, onlarla payidar kalacaktır.”dedi.

Sosyal sorumluluk projeleri ile her zaman buna benzer etkinlikler yapmaya özen göstereceklerini ifade eden Özmen, kendilerine bu imkanı sunan Antakya Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu yetkililerine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.