HANIMLARDAN ANLAMLI “ZEYTİNDALI SERGİSİ” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:18

HANIMLARDAN ANLAMLI “ZEYTİNDALI SERGİSİ”

reklam
HANIMLARDAN ANLAMLI “ZEYTİNDALI SERGİSİ”
Son Güncelleme :

26 Şubat 2018 - 9:47

175 views

‘Zeytindalı’ Temalı Keçe ve Moda Tasarımı Sergisi’nin Geliri Mehmetçik Vakfı’na Bağışlanacak

HANIMLARDAN ANLAMLI “ZEYTİNDALI SERGİSİ”

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Antakyalı hanımlara yönelik ücretsiz olarak verilen Moda Tasarım ve Keçe Süsleme kursiyerleri “Zeytindalı” adını verdikleri dönem sonu sergisi ile adeta büyüledi.

Antakya Belediyesi Mahfel Sosyal Tesisleri Hanımlar Lokali’nde açılış töreni gerçekleştirilen sergi büyük ilgi gördü.

Serginin açılış törenine Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin eşi Nursel Kimyeci, Belediye Meclis Üyesi Aynur Karaçete, AK Parti Antakya Kadın Kolları İlçe Başkanı Durdunaz Horoz, Kurs Eğitmenleri, kursiyerler, çok sayıda davetli ve vatandaş katılım gösterdi.

Sergi açılış töreninde açılış konuşması yapan Moda Tasarım kursu eğitmeni Nazlı Çeşmebaşı, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci’ye teşekkürlerini ileterek şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediye Başkanımız İsmail Kimyeci’nin bizlere sunmuş olduğu en büyük imkânlardan iki tanesini sizlere sergilemek üzere buradayız. Başkanımızın hanımlarımıza açmış olduğu kurslar, verdiği destekler sınırsız. Başkanımıza bundan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, duruşuyla, güler yüzüyle bizleri her zaman motive eden Sayın Nursel Kimyeci’ye de teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

Moda Tasarım Kursu Eğitmeni Nazlı Çeşmebaşı konuşmasının ardından Nursel Kimyeci’ye günün anısına çiçek takdim etti.

Sergi Gelirinin Tamamı Mehmetçik Vakfı’na Bağışlanacak

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin eşi Nursel Kimyeci açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “ Zeytindalı adıyla düzenlenen ve geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak olan bu müstesna sergiden dolayı, değerli eşim Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Dualarımız Mehmetçiğimizle. Rabbim tüm Mehmetçiklerimizi bu mücadelede muzaffer eylesin. Ezanımız susmasın, bayrağımız inmesin, vatanımız bölünmesin diyorum. Bu anlamlı etkinliğimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, tüm emeği geçenleri kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. ”

Konuşmaların ardından Nursel Kimyeci, Belediye Meclis Üyesi Aynur Karaçete ve AK Parti Antakya Kadın Kolları İlçe Başkanı Durdunaz Horoz kurdela keserek sergiyi Antakyalı hanımların beğenisine açtı. Açılışın ardından sergideki ürünleri inceleyen Nursel Kimyeci, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Sergide “Zeytindalı” teması ile hazırlanan el emeği göz nuru ürünler büyük ilgi gördü.

Nursel Kimyeci açılış töreninin ardından sergide hanımlarla günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.