HAMZA EFENDİ’DEN HATAYSPOR’A BAYRAK DESTEĞİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:32

HAMZA EFENDİ’DEN HATAYSPOR’A BAYRAK DESTEĞİ

reklam
HAMZA EFENDİ’DEN HATAYSPOR’A BAYRAK DESTEĞİ
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2017 - 10:14

194 views
      HAMZA EFENDİ’DEN HATAYSPOR’A BAYRAK DESTEĞİ
    Anadolu’nun en eski kulüplerinden biri olan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın destekleriyle üst lige çıkma yolunda büyük yol kat eden Hatayspor’da olağan genel kurul yapıldıktan sonra çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
     50 yıllık mazisinde başarılarıyla, sevinçleriyle, hüznüyle, gönüllerde taht kurmuş Hatayspor’da şimdide Başkan Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın başlatmış olduğu bayrak asma projesine tüm işadamlarını davet etti.
     Spora destekleriyle bilinen İşadamı, Beyza Piliç ve Hamza Efendi Baklavaları Sahibi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’da Hatayspor’a destek vermeye devam ediyor.
Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Başkan Savaş’ın çağrısından sonra Hatayspor bayrakları yaptırıp şehrin farklı noktalarına astırdı. (Haber Merkezi)
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.