Hamit Altıntop Augsburg’a « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:47

Hamit Altıntop Augsburg’a

Bundesliga ekiplerinden Augsburg, Galatasaray’la sözleşmesi sona eren Hamit Altıntop’la ilgileniyor. Kulüp, transfere sağlık raporlarına göre karar verecek

reklam
Hamit Altıntop Augsburg’a
Son Güncelleme :

07 Haziran 2016 - 15:05

174 views

Galatasaray’la sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Hamit Altıntop, Almanya’ya dönmeye hazırlanıyor. İki kulüple transfer görüşmeleri yaptığı belirtilen Hamit’in sağlık durumu ile ilgili menajerinden detaylı bir rapor istendiği ifade edildi.

KARDEŞİNİN YANINA GİDİYOR
İddialara göre Hamit Altıntop’un gelecek sezon adresi Augsburg olabilir. Kardeşi Halil Altıntop’un da formasını giydiği Bundesliga kulübünün oyuncuyla yakından ilgilendiği ve sağlık raporlarına göre karar vereceği aktarıldı.

BU SEZON HİÇ OYNAYAMADI
Sezon başında yaşadığı sakatlık sebebiyle bu sezon hiç bir maçta forma giyemeyen Hamit Altıntop, Galatasaray’ın yıllık ücretinde yeniden yapılandırılma teklifine olumsuz yanıt vermişti. 33 yaşındaki futbolcunun bu tavrı sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti.

(Yeni Şafak)

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.