Güzelyurt: ‘’DEFNE’Yİ TÜM UNSURLARIYLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:45

Güzelyurt: ‘’DEFNE’Yİ TÜM UNSURLARIYLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’’

reklam
Güzelyurt: ‘’DEFNE’Yİ TÜM UNSURLARIYLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’’
Son Güncelleme :

11 Mart 2019 - 14:36

215 views

Demokratik Sol Parti (DSP) Defne Belediye Başkan adayı Mehmet Güzelyurt:

DEFNE’Yİ TÜM UNSURLARIYLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Demokratik Sol Parti (DSP) Defne Belediye Başkan adayı Mehmet Güzelyurt, 31 Mart seçimlerine günler kala seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Çekmece Mahallesi’nde Yıldız ailesini ziyaret eden Güzelyurt, projelerini anlattı ve aileden seçimlerde destek istedi. Çekmece Mahallesi’nin ardından Hancağız, Aknehir Orta Mahalle, Tavla, Sinanlı, Yeşilpınar, Mengüllü, Meydancık, Subaşı Mahallesi Süseli Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Güzelyurt’a bu ziyaretlerinde DSP Defne İlçe Başkanı Timuçin Sezgin Türüç, DSP Defne meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili vatandaş eşlik etti.

Demokratik ve katılımcı çağdaş bir Defne için vatandaşlardan destek isteyen Güzelyurt’un konuşması sık sık destek sloganlarıyla kesildi. Her gittiği yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Güzelyurt, vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

 GÜZELYURT: ‘’31 MART’TA DESTEĞİNİZİ İSTİYORUM’’Kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa hitap eden Güzelyurt, “Birlikte yönetilecek ve emekle değerlenecek “Çağdaş Defne” olma yolunda çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize devam ediyoruz. Defne için gece gündüz demeden kapı kapı gezerek vatandaşlarla buluşuyoruz. Defne hak ettiği hizmetleri alamadı. Yıllardır diğer ilçelerin gerisinde kaldı. Biz Defne’yi örnek bir ilçe yapmak için yola çıktık. Sizlerin desteğiyle Defne, Hatay’da çağdaş, özgürlükçü, katılımcı belediyeciliğin örneği olacak. 31 Mart’ta sizlerden destek istiyorum” ifadelerini kullandı. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.