GÜNGÖR VE DEĞİRMENCİ GRUP GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:55

GÜNGÖR VE DEĞİRMENCİ GRUP GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

reklam
GÜNGÖR VE DEĞİRMENCİ GRUP GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2017 - 10:13

730 views

İKİNCİ KUŞAK TEK ÇATI ALTINDA TOPLANDI

İnşaat ve Turizm alanında uzun yıllar Hatay’a önemli projeler kazandıran Güngör ve Değirmenci grubu GD Yapı Yatırım A.Ş. çatısı altında güçlerini birleştirdi. Düzenlenen basın toplantısı ile GD Yapı Yatırım A.Ş.’yi tanıtan Ali, Ömercan Güngör ve Özgür ve Onur Değirmenci yeni oluşumla birlikte Hatay’a önemli projeler kazandıraklarının altını çizerek geleceğe daha güçlü yürüyeceğiz dediler.

Başarılarıyla dikkat çeken ikinci kuşak , büyümede daha istekli ve heyecanlı…

İnşaat ve Turizm alanında uzun yıllar Hatay’a önemli projeler kazandıran Güngör ve Değirmenci grubu GD Yapı Yatırım A.Ş. çatısı altında güçlerini birleştirdi. Düzenlenen basın toplantısı ile GD Yapı Yatırım A.Ş.’yi tanıtan Ali, Ömercan Güngör ve Özgür ve Onur Değirmenci yeni oluşumla birlikte Hatay’a önemli projeler kazandıraklarının altını çizerek geleceğe daha güçlü yürüyeceğiz dediler.

GD Yapı Yatırım A.Ş. Hakkında ;

GD Yapı Yatırım A.Ş sektöründe öncü olan ve yaptığı projelerle de kendini kanıtlamış uzun yıllardır inşaat ve turizm alanında bir çok projeyi tamamlamış olan Güngör ve Değirmenci gurubun tecrübelerini birleştirdiği Anonim Şirketidir. Ayrıca Güngör Grup altında faaliyet gösteren Asi Enerji A.Ş. ve Güngör Sigorta Ltd. Şti. olarak bu sektörlerde hizmet vermektedir.

Faaliyet gösterdiğimiz ilk günden bu yana dürüstlük, mükemmeliyetçilik, ekip ruhu, yenilikçilik, sahiplenme, istikrar ve girişimcilik en önemli değerlerimizin arasında yer almaktadır.

Müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve çalışanlarımıza karşı şeffaflık ilkesini benimsedik. En kısa sürede en ideal bütçe ile yeni teknolojiyi takip ederek en iyi işi başarmayı hedefliyoruz. Kazandığımız itibar, deneyim, bilgi ve birikim ile de geleceğe daha güçlü yürüyoruz.  Yalnızca proje  başlangıcından anahtar teslimine kadar tüm süreçleri takip etmekle kalmıyor, satış sonrası hizmetlerimizle projelerimizden ev sahibi olanların bizi her zaman yanlarında hissetmelerini sağlıyoruz. Müşteri memnuniyetini en önde tutarak, müşterilerimizle en iyi şekilde iletişim kurmanın yollarını günümüz koşulları içerisinde sürekli  geliştiriyoruz.

Bu anlayış ile projelerimizde marka kimliğimizi ve GD YAPI YATIRIM A.Ş güvenirliğini vurgulamak adına tüm gücümüzle çalışıyor, her yeni projemizi ilk günkü heyecanımızla inşa ediyoruz.

Güngör & Değirmenci  Kimdir  ?

Güngör Kardeşler ; Yıllardır inşaat ve turizm sektörüne öncülük eden Güngör kardeşlerin Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Güngör’ün oğulları Ali Güngör ve Ömer Can Güngör babalarının izinden gitmeye devam ediyor.  İkinci kuşak genç  girişimcileri  olarak girdikleri inşaat , turizm , enerji , gayrimenkul ve sigorta alanından sektörün öncüsü olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyorlar.

Ali GÜNGÖR :  30 Ekim 1988 Hatay / Antakya doğumlu olan Ali Güngör liseyi Turizm meslek lisesinde tamamladıktan sonra Üniversiteyi Çağ Üniversitesi Turizm & Otelcilik bölümünü başarılı bir şekilde bitirmiştir. Üniversiteyi tamamladıktan sonra Antakya Ottoman Palace’de 9 yıl üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra kardeşi ile birlikte ikinci kuşak yatırımlarını başlatmış olup GD Yapı Yatırım A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

Ömer Can GÜNGÖR :  14 Temmuz 1990 Hatay / Antakya doğumlu olan Ömer Can Güngör liseyi Turizm meslek lisesinde tamamladıktan sonra Üniversiteyi Çağ Üniversitesi Turizm & Otelcilik bölümünü başarılı bir şekilde bitirmiştir. Üniversiteyi tamamladıktan sonra Ailenin işletme ve inşaat bölümünde kendini geliştirerek iş hayatına atılmıştır. GD yapı yatırım a.ş. nin de yönetim kurulu üyeliğini yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Değirmenci Kardeşler;  Değirmenci mühendislik , danışmanlık inşaat , sanayi ve ticaret Limited şirketi Mart 2008 yılında Mersin’de kurulmuştur. Şirket ilk başta inşaat taahhüt işleri olmak üzere yönetim sistemleri danışmanlığı ve eğitim konularında da faaliyet göstermiştir. Mart 2008’ den bu yana faaliyet gösteren Değirmenci mühendislik inşaat endüstriyel tesis yapımı, konut, hastane binaları inşası, alış veriş merkezi, altyapı ve sanat yapıları projeleri, HES projesi, stadyum ve spor Kompleksleri, köprü ve liman işlerini başarıyla tamamlamıştır. Gerek özel sektör gerekse kamu taahhüt işlerinde dürüst ve prensipli çalışma esasıyla hizmetlerine Ali Güngör ve Ömer Can Güngör ortaklığı ile devam etmektedir.

Özgür DEĞİRMENCİ: 10 Şubat 1976 Mersin / Merkez doğumlu olan Özgür Değirmenci liseyi mersin meslek lisesi makine bölümünde tamamladıktan sonra Üniversiteyi Çukurova üniversitesi ziraat fakültesi / Ziraat Mühendisliği bölümünü başarı ile tamamlamıştır. Üniversiteyi bitirdikten sonra Kalite Yönetim Sistemleri danışmanlığı ve baş denetçiliği işleri yapan Özgür Değirmenci Mart 2008 yılında Değirmenci Mühendislik şirketinin kurucu ortağı olarak aktif inşaat sektörüne atılmıştır. Yurt dışı ve yurt içi birçok projeyi başarıyla tamamladıktan sonra Güngör & Değirmenci yapı yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi olarak GD YAPI çatısı altında ticari hayatına devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Onur DEĞİRMENCİ: 01 Ocak 1978 Mersin / Merkez doğumlu olan Onur Değirmenci liseyi Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesinde tamamladıktan sonra Üniversiteyi Selçuk üniversitesi BESYO bölümünde başarı ile tamamlamıştır. Üniversiteyi bitirdikten sonra Mart 2008 yılında Değirmenci Mühendislik şirketinin kurucu ortağı olarak aktif inşaat sektörüne atılmıştır. Yurt dışı ve yurt içi birçok projeyi başarıyla tamamladıktan sonra Güngör & Değirmenci yapı yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi olarak GD YAPI çatısı altında ticari hayatına devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

GD Yapı Yatırım A.Ş. nin Faaliyet Alanları nelerdir ?

Mühendislik ve Mimarlık ; Firmamız sadece imalat değil aynı zamanda projelendirme ve teknik hizmet konularında  çözüm ortaklığı yapmaktadır. Projelendirme ve teknik konularda bilgi ve tecrübeli personellerle hizmet vermektedir.

Alt Yüklenicilik : Kamu ve özel sektör yatırımları alt yüklenicilik hizmetini de veren firmamız yıllardır gelen tecrübesiyle bu konuda bir çok projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Enerji Sektörü :  Enerji sektöründe solar enerji sistemleri üzerine solar panel satışı anahtar teslim güneş santrali hizmetleri ve bu alanda danışmanlık hizmetleri vermektedir. Ayrıca enerji sektöründe yenilenebilir enerji alanındaki tüm teknolojilerde anahtar teslim ve danışmalık firmamız tarafından yapılmaktadır.

Güngör Sigorta : Antakya Güngör sigorta olarak kamu kurumu , özel kuruluşlar ve bireysel sigortacılık alanında hizmet vermekteyiz.

Asi Turizm : Seyahat acenteliği ve otelcilik hizmetlerini bünyesinde barındıran Güngör Grup misafirlerine uçak bileti , otel rezervasyonları hizmetlerini en iyi şekilde vermektedir.

Devam Eden Projeler Nelerdir ?

KONUT PROJESİ

HATAY 3500 KİŞİLİK SPOR SALONU

OTTOMAN AVM RESİDANCE & OTEL

HATAY HAT-SU İÇME SUYU ALT YAPI İŞİ

MKÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.