Gomez’in bizle ilişkisi bitti! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 15:38

Gomez’in bizle ilişkisi bitti!

“Mario’ya ay sonuna kadar süre verdik. Şimdi milli takıma konsantre oluyor. Biz de işimize bakıyoruz ve o yokmuş gibi hareket ediyoruz”

reklam
Gomez’in bizle ilişkisi bitti!
Son Güncelleme :

10 Haziran 2016 - 14:12

190 views

Fikret Orman’dan Alman golcüyle ilgili şok açıklamalar:
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. İşte Orman’ın açıklamalarından satır başları:
Mario Gomez’in bizimle ilişkisi bitti. Kendisine ay sonuna kadar süre verdik. Şimdi Milli Takım’a konsantre oluyor. Biz de işimize bakıyoruz ve o yokmuş gibi hareket ediyoruz.
Emre Mor için 3-4 milyon Euro teklif etmiştik. Dortmund’a gitti, hayırlı olsun. Çalhanoğlu’nu transfer edemedik diye üzülmüştüm. İnşallah Emre’de üzülmeyiz

SKRTEL ZOR
Skrtel önemli ve benim beğendiğim bir oyuncu. Ancak kulübüyle kontratı devam ediyor. Brüt 10 milyon Euro gibi bir geliri var. Bu rakamın neti 5 milyon Euro civarındadır. Bir de Liverpool bonservis ücreti istiyor. Bizim bütçelerimiz için çok ağır gelecek ücretler. Transferi gerçekten zor.
Volkan Babacan’la ilgili bir niyetimiz yok. Transferde önceliği defans bloğuna veriyoruz.

FENER’E GÖNDERME
Gökhan beğendiğimiz ve takımda görmek istediğimiz bir isim. Sözleşmesi bitti. Bakmayın biz nezaket içinde işi götürüyoruz. Ama aynı nezaketi F.Bahçe’den hiçbir açıdan göremedik. Gökhan’ın transferi gerçekleşirse hayırlı olur, olmazsa çok da problem değil. Çünkü alternatifleri var.

‘KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR’
Fikret Orman, Aziz Yıldırım’ın “Beşiktaş ‘Stat yapıyorum’ diye ağladı, her taraftan destek aldı. Şampiyonluğu hakemler tayin etti” sözlerine de cevap verdi. Orman, “Fenerbahçe Başkanı’nın bir tarzı var. Ben o tarza uymak istemiyorum. Tabii onlar da üzüntüde. Başkanları bir şeyler söylemek zorunda. Ancak ben üslup ve şekli doğru bulmuyorum. Kem söz sahibine aittir” ifadesini kullandı.

SERDAR’DA FARK 4 MİLYON
Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak Serdar Aziz için Bursaspor Başkanı Ali Ay’la bir araya geldi. Ay’ın siyah-beyazlıların 4 milyon Euro’luk önerisini, “Bizim beklentimiz 7-8 milyon Euro. Serdar için hem yurt içinden hem de yurt dışından çok daha iyi teklifler aldık” diyerek geri çevirdiği öğrenildi.

‘TRABZON TOPARLAR’
Fikret Orman, Trabzonspor gibi kulüplerin kötü durumlarından kurtulmak için Beşiktaş’ı örnek aldıklarının hatırlatılması üzerine de “Trabzonspor’a sempati ile bakıyoruz. Çok sevdiğim bir başkanı var. 23 sene şampiyon olamamışlar, varsın 2 yıl daha olmasınlar. Ancak geleceğe ışık tutabilsinler. Toparlayacaklarına inanıyorum” dedi.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.