GHSİM’DEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA TURNUVALARI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:51

GHSİM’DEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA TURNUVALARI

reklam
GHSİM’DEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA TURNUVALARI
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2017 - 8:05

185 views

15 Temmuz Şehitlerini anma programları çerçevesinde Hatay’ın tüm ilçelerinde yarışmalar düzenlendi. Yüzme- Güreş- Satranç – Kick Boks- Masa Tenisi- Atletizm- Voleybol-Tenis- Futbol- Basketbol- Karate- Tekvando gibi birçok branşta yaklaşık 6.000 sporcunun katıldığı anma turnuvaları büyük ilgi gördü.

Erzin İlçemizde 15 Temmuz’da şehit olan 249 vatandaşımız için 249 yasin-i şerif okutularak Hatm-i Şerif indirildi. Merkez ilçe Antakya’da ise Anma yürüyüşüne katılan vatandaşlara 5.000 adet T-şört, 5.000 adet şapka ve 5.000 adet rozet dağıtımı İl Müdürlüğü tarafından yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ŞENSÖZ gündem ile ilgili yaptığı açıklamada; ”Bundan tam bir yıl önce devletimiz içine örgütlenmiş hainlerin gerçekleştirmeye çalıştıkları darbe girişime karşı Milli direnişimizi anmak üzere meydanlardayız. Çok şükür ki milletimiz o kahpece saldırıları püskürtmüş Türkiye’nin aydınlık geleceğine ışık olmuştur. O gecede şehit olan vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize geçmiş olsun der acil şifalar temenni ederim” dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.