GENÇLERE İŞ İMKANI SUNAN KURS « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 16:26

GENÇLERE İŞ İMKANI SUNAN KURS

reklam
GENÇLERE İŞ İMKANI SUNAN KURS
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2019 - 14:59

191 views

GENÇLERE İŞ İMKANI SUNAN KURS

Yıllardır Hatay ilinde cankurtaranlık kursu veren, yüzme milli antrenörü Murat Şaydak, yaz aylarının gelmesiyle yeni bir kurs açıyor. 29 – 30 Mayıs tarihlerinde Esenlik Mahallesindeki ofisinde teorik ders yapacak olan Şaydak, 31 Mayıs’ta kurs uygulamasını Dursunlu havuzunda gerçekleştirecek. Açacağı cankurtaranlık kursu İle gençlere istihdam sağlamayı hedefleyen Şaydak, kursa katılmak isteyenlerin 0532 763 8192 numaralı telefonla kayıt yaptırabilecekleri söyledi.

Tatil sektöründe, cankurtaranlar konusunda ciddi bir eksiklik olduğunu söyleyen Şaydak, halka açık yüzme havuzlarında, tatil köylerinde, otellerde, halka açık plajlarda bulundurulması zorunlu olan cankurtaranların çok kolay iş bulabildiğini söyledi. Cankurtaran kursunun Türkiye Sualtı Spor Federasyonu eğitmenleri tarafından verildiğini söyleyen Murat Şaydak, ilimizde bu kursu açarak gençlerimize iş istihdamı sağlıyor. Özellikle üniversite öğrenciler tarafından ve 18 yaşını doldurmuş olan gençlerin tercih ettiği, cankurtaranlık kursu aynı zamanda yüzme becerilerini de geliştiriyor. 20 yılı aşkı bir süredir Hatay’da yüzme alanında büyük işler başaran Murat Şaydak, düzenleyecekleri bu kurs ile istihdamın büyük ölçüde sağlanabileceğini dile getirdi. ( Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.