GELİN DAMATLARIN EN GÖZDE MEKANI SAMANDAĞ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 17:01

GELİN DAMATLARIN EN GÖZDE MEKANI SAMANDAĞ

reklam
GELİN DAMATLARIN EN GÖZDE MEKANI SAMANDAĞ
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2017 - 14:53

235 views

GELİN DAMATLARIN EN GÖZDE MEKANI SAMANDAĞ

Samandağ Belediyesi kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçeyi geleceğe taşıyarak, güzelleştiriyor. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde gerçekleştirilen modern şehircilik çalışmaları ilçeyi cazibe merkezi haline getirdi.

Samandağ Sahilleri hafta içi ve hafta sonu fotoğraf çektirmek için gelen gelin damatlarla dolup taşıyor. Son yıllarda Samandağ ‘a büyük ilgi gösteren yeni evli çiftler, Samandağ sokakları ve Samandağ Sahillerini adeta aşındırıyor. Samandağ Sahillerinde sonra en çok rağbet gören yerlerin Vakıflı ,Hıdır bey,Batı ayaz olduğu belirtildi. Özellikle Hatay’ın çeşitli yerlerinden Samandağ’a fotoğraf çektirmek için gelen çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyor. Daha önceki yıllarda gelinlik ve damatlıklarıyla fotoğraf stüdyolarının yanı sıra kır ve tarihi mekanlarda poz veren gelin ve damatlar, sahilleri ve denizi de tercih etmeye başladı.Samandağ’da yeni evlenecek çiftler gelinlik, düğün salonu, düğün pastası gibi ihtiyaçlarına artık düğün fotoğrafçılarını da ekledi. Önceden stüdyoda bir kaç saat içerisinde halledilebilen fotoğraf çekimleri ilçenin doğal, tarihi ve turistik mekanlarına açılınca birkaç güne yayıldı.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.