FİLEDE KAYIP YOK  « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:00

FİLEDE KAYIP YOK 

reklam
FİLEDE KAYIP YOK 
Son Güncelleme :

26 Şubat 2018 - 8:32

149 views

FİLEDE KAYIP YOK

Erkekler Voleybol Birinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 25. hafta mücadelesinde Fındıklıspor’u konuk etti.

Antakya Spor Salonu’nda 25 Şubat günü oynanan mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Hataylı voleybolcular karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Karşılamaya iki takım da etkili ve istekli başladı. İyi başladığı setin sonunu da iyi oynayan mavi-beyazlılar, ilk seti 25-20 kazandı ve 1-0 öne geçti. Hatay Büyükşehir Belediyespor, ilk setteki üstün oyununu ikinci sete de yansıttı. File önünde rakibini durduran ve orta oyunlarla skor üreten mavi-beyazlılar ikinci seti 25-23 kazandı. 2-0.

Üçüncü set kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Daha az hata yapanın kazanacağı seti iyi oynayan ve 26-24 kazanan Hataylı voleybolcular karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.