FİDANLI’DA SULAMA KANALI TEMİZLİĞİ BAŞLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 05:01

FİDANLI’DA SULAMA KANALI TEMİZLİĞİ BAŞLADI

reklam
FİDANLI’DA SULAMA KANALI TEMİZLİĞİ BAŞLADI
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2019 - 13:33

249 views

FİDANLI’DA SULAMA KANALI TEMİZLİĞİ BAŞLADI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Samandağ Fidanlı Mahallesi’ndeki sulama kanallarında temizlik çalışması başlattı.

Fidanlı Mahallesi’nde geçimini topraktan sağlayan vatandaşların yaz aylarında tarımsal sulama sorunu yaşamaması adına 5 kilometrelik sulama kanalının temizlik çalışmasını başlatan Büyükşehir, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağının müjdesini verdi.

Sulama sezonu öncesinde yapılan temizlikle sulama sorununun giderilmesi için seferber olan ekipler sağlıklı sulama alanlarının etkin kullanılmasını amaçlıyor.

Hatay’ın tarım potansiyelini en doğru şekilde değerlendirerek sofralara ulaşan ürünlerin insan sağlığına fayda sağlaması için hizmet üreten HBB, ihtiyaç dâhilindeki tüm tarımsal alanlarda benzer çalışmaların gerçekleştirileceğini bildirdi.

(Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.