FETÖ CHP genel merkezinde! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 07:23

FETÖ CHP genel merkezinde!

PKK’ya ve siyasi uzantısı HDP’ye verdiği destek nedeniyle şehit cenazelerinde yuhalanan Kemal Kılıçdaroğlu, bugün CHP Genel Merkezi’nde Fetullahçı Terör Örgütü’nün medya uzantısını kabul etti. Yıllardır şikayet ettiği FETÖ kumpası iftira davalarından tek kelime bahsetmeyen Kılıçdaroğlu, Fetullahçı çeteye verdiği desteği açıklamaktan çekinmedi.

reklam
FETÖ CHP genel merkezinde!
Son Güncelleme :

21 Haziran 2016 - 11:18

222 views

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fethullahçı Terör Örgütü’nün yeni yayın organı’Yarına Bakış’ı partisinin genel merkezinde konuk etti.

FETÖ’NÜN KUMPASLARINDAN TEK KELİME BAHSETMEDİ!

Burada gündeme ilişkin soruları yanıtlayan CHP Lideri, parti olarak seçime hazır olduklarını ve seçim yapılması durumunda 1 Kasım’a göre tablonun değişeceğini iddia etti. Yıllardır Balyoz ve Ergenekon davalarındaki kumpastan şikayetçi olan Kılıçdaroğlu, kumpasın medya ayağında yeralan gazetecilere tek kelime söylemedi.

PKK’DAN SONRA FETÖ’YE DE DESTEK

Kılıçdaroğlu, baskı döneminin yaşandığını iddia ederek, “Bu süreçten mücadele ederek çıkacağız. En karanlık günlerde bu ülke aydınlığa çıkmayı başarmıştır. Yapılacak mücadele hak ve adalet mücadelesidir. Hangi düşünceden olursa olsun, insanlar düşüncelerini özgürce dile getirebilmeliler.” dedi ve FETÖ’ye destek vereceklerini açık açık belirtti. PKK’ya destek verdiği iddiaları nedeniyle parti tabanından büyük tepki alan, şehit cenazelerinden kovulan Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’ye verdiği bu açık destek CHP seçmeni tarafından nasıl karşılanacağı merak ediliyor!

FOTOĞRAF: Kemal Kılıçdaroğlu, görüşme sırasında FETÖ’nün gazetesini inceledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.