Fatih Tosyalı Beyzade Fm Tv’de açıkladı; İSKENDERUN’UN İL OLMASINI İSTERİM « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 18:34

Fatih Tosyalı Beyzade Fm Tv’de açıkladı; İSKENDERUN’UN İL OLMASINI İSTERİM

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Beyzade Fm Tv’de önemli açıklamalarda bulundu.

reklam
Fatih Tosyalı Beyzade Fm Tv’de açıkladı; İSKENDERUN’UN İL OLMASINI İSTERİM
Son Güncelleme :

11 Mart 2021 - 16:04

124 views

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Beyzade Fm Tv’de önemli açıklamalarda bulundu.


Serkan Uğraş’ın hazırlayıp sunduğu ‘Haftanın Dosyası’ programına konuk olan Tosyalı, İskenderun’un il olması konusunda görüşünün sorulması üzerine “İskenderun’un il olmasını isterim. İl olursa Hatay’a faydası olacağını düşünüyorum. Neden? Şuanda birçok yatırımcı teşvik bölgesinden dolayı Osmaniye’ye gidiyor. İskenderun il olursa birçok yatırımcı Antakya’ya Kırıkhan’a gider.
İskenderun sanayi şehri, geliri yüksek, Antakya tarafı mağdur oluyor derler. Hiç yoksa mağduriyetinden kurtulmuş olur. Tabi bu bir hükümet politikası. Olur mu olmaz mı bir şey diyemiyorum ama olursa Hatay’da kazanır İskenderun’da kazanır.” Dedi.
TOSYALI: HAYIRLISI İSE NASİP OLUR
Büyükşehir belediye başkan adayı olmayı düşünüyor musunuz sorusuna ise Tosyalı;
Şuan bana İskenderunlu hemşerilerim 31 Mart 2019 seçimlerinde İskenderun Belediye Başkanı olarak yetki verdi. Sağolsun çevre ilçelerden muhtarlarımız ziyarete geliyor. Onlarla çok iyi münasebetimiz var. Bundan son derece memnunum. İlçelerle olan diyaloğum devam edecek. Hatay’ımızın bir birinden güzel 15 ilçesini de seviyorum. Zaman zaman davet ediyorlar fırsat buldukça ziyaretlerine gidiyorum. Büyükşehir adayı olur mu? İnsanların sizi farklı yerlerde daha ileriki yerlerde görmesi beni son derece mutlu ediyor ama benim şu anki hedefim 31 Mart 2024’e kadar İskenderun halkının hukukunu savunarak onlara faydalı olmak için çalışıyorum. Hayırlı ise nasip olsun, her şeyin hayırlısını istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.