ESKİYEN VE ÇALINAN IZGARALAR YENİLENİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 23:24

ESKİYEN VE ÇALINAN IZGARALAR YENİLENİYOR

reklam
ESKİYEN VE ÇALINAN IZGARALAR YENİLENİYOR
Son Güncelleme :

09 Nisan 2019 - 16:10

150 views

ESKİYEN VE ÇALINAN IZGARALAR YENİLENİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kentin muhtelif noktalarında meydana gelen yağmursuyu ızgaralarının çalınma vakalarına karşı yasal işlemlerin başlatıldığını ve yenileme çalışmalarının yapıldığını belirtti.

Hırsızların hedefi haline gelen yağmursuyu ızgaralarında çalınma vakalarının son zamanlarda arttığına dikkat çeken HATSU, ızgaralar ile alakalı gece saatlerinde karşılaşılan herhangi bir şüpheli durumda 155 Polis İmdat Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi hususunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Muhtelif noktalarda tespit edilen çalınmış ve eskimiş yağmursuyu ızgaralarının yenileme çalışmalarının gerçekleştirildiği bilgisini veren Genel Müdürlük, araç ile yaya trafiğini aksatacak ve olumsuz sonuçlar doğurabilecek bu sıkıntıların önlenmesi için yenileme yapılmaya devam edileceğinin altını çizdi.

Yapılan hırsızlığın son bulması adına yasal işlemlerin devam ettiğini vurgulayan İdare, ayrıca insan hayatını olumsuz etkilere yol açabilecek bu vakalar için bildirim yapılması hususunda hatırlatmada bulundu. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.