ESKİ BELDE BAŞKANLARINDAN GÜZEL’E DESTEK ZİYARETİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 19:05

ESKİ BELDE BAŞKANLARINDAN GÜZEL’E DESTEK ZİYARETİ

reklam
ESKİ BELDE BAŞKANLARINDAN GÜZEL’E DESTEK ZİYARETİ
Son Güncelleme :

15 Nisan 2019 - 11:52

155 views

ESKİ BELDE BAŞKANLARINDAN GÜZEL’E DESTEK ZİYARETİ

31 Mart Seçimlerinde Defne Belediye Başkanı seçilen İbrahim Güzel’i eski belde belediye başkanları makamında ziyaret ettiler.

Defne’nim Sıfırdan kurularak, yükselişine tanıklık eden eski belde belediye başkanları, Defne’nin yeni Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular. Eski tecrübelerden yararlanılarak Defnemizin en ileri düzeye götürülmesinde her türlü fikir alışverişinde bulunacaklarını ifade eden eski belde başkanları, Güzel ile birlikte Defnemiz için var güçleri ile çalışacaklarını ifade ettiler.

Nazik ziyaretlerinden ötürü eski belde belediye başkanlarına teşekkür eden Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel; ‘’Hep birlikte daha güçlüyüz. Eski başkanlarımızla ilerleyerek daha kaliteli bir hizmet sunacağız.’’ Dedi.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.