ERYILMAZ, CUMA GÜNÜ MAZBATASINI ALACAK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:36

ERYILMAZ, CUMA GÜNÜ MAZBATASINI ALACAK

reklam
ERYILMAZ, CUMA GÜNÜ MAZBATASINI ALACAK
Son Güncelleme :

04 Nisan 2019 - 13:37

167 views

ERYILMAZ, CUMA GÜNÜ MAZBATASINI ALACAK

Samandağ’ın yeni Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, 5 Nisan 2019 Cuma günü mazbatasını alacak.

Cuma günü saat 14:30’da CHP örgütü CHP İlçe binası önünde toplanarak Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ile birlikte Samandağ Adliyesine gidilerek Belediye Başkanı Eryılmaz Mazbatasını alacak. Hemen akabinde CHP örgütü ve vatandaşlar eşliğinde Samandağ Belediyesi’ne gelineceği bildirildi.

Samandağ CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı tarafından yapılan açıklamada; “ Değerli dostlar, sevgili Samandağlılar; 5 Nisan Cuma günü saat 14.30’da İlçe Parti Binamızın önünde toplanarak başkanımız sayın Refik Eryılmaz ile birlikte önce Adliye’ye giderek başkanımız mazbatasını alacak. Ardından başkanımızı hep birlikte, el ele, gönül gönüle Belediye’ye götüreceğiz. Hepinizi bu güzel ve mutlu günümüzü bizimle paylaşmaya davet ediyorum. Katılımınız bizlere güç ve onur verecektir.” İfadelerine yer verdi.  (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.