ERTEM: İLKELERİ, DEVRİMLERİ VE ESERLERİYLE SONSUZA KADAR YAŞAYACAKTIR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 16:10

ERTEM: İLKELERİ, DEVRİMLERİ VE ESERLERİYLE SONSUZA KADAR YAŞAYACAKTIR

reklam
ERTEM: İLKELERİ, DEVRİMLERİ VE ESERLERİYLE SONSUZA KADAR YAŞAYACAKTIR
Son Güncelleme :

10 Kasım 2017 - 7:53

171 views

        ERTEM: İLKELERİ, DEVRİMLERİ VE ESERLERİYLE SONSUZA KADAR YAŞAYACAKTIR

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem 10 Kasım Atatürk’ü Anma Vesilesiyle Bir Mesaj Yayınladı.

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem yayınladığı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajında: “Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir” sözünde de belirttiği üzere Ulu Önder Atatürk;  ilkeleri, devrimleri ve eserleriyle sonsuza kadar yaşayacaktır.

Atatürk’ü anlayan, düşüncelerindeki derinliği kavrayan, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde yaşamını biçimlendiren kuşaklar, Türkiye Cumhuriyeti’nin her dönemde ayakta kalmasının, bağımsız, çağdaş, ulusal bir devlet olarak varlığını sürdürmesinin en büyük güvencesi olacaklardır.

Barışın, kardeşliğin ve insanlığın çok ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğu günümüzde, Mustafa Kemal Atatürk’ün özgürlük, bağımsızlık, değişim ve çağdaşlaşma projesinin eseri olan laik Türkiye Cumhuriyeti’nin önemi bir kez daha anlaşılmıştır. Çağdaş ve örnek bir Cumhuriyeti kurarak tarihe not düşen Atatürk’ün ilke ve devrimleri bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. O’nu ve en büyük eseri olan Cumhuriyet’i anlamak, Cumhuriyet’in değerlerini her koşulda korumak, onun ideallerini hayata geçirmek ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için bugün hepimize düşen en büyük görevdir.

Türk Ulusu, Atatürk’ü unutmamıştır ve unutmayacaktır. Bıraktığı eserin büyüklüğünün ve sağladığı kazanımların bilincinde olan Türk Ulusu, bağımsızlık savaşımızın önderi, lâik ve demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürk’ü sonsuza kadar gönlünde yaşatmayı sürdürecektir.

Bu düşüncelerle, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.