‘’ECZACINIZ SİZİNLE’’ ANTAKYA PALLADIUM AVM ‘DE « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 17:09

 ‘’ECZACINIZ SİZİNLE’’ ANTAKYA PALLADIUM AVM ‘DE

reklam
 ‘’ECZACINIZ SİZİNLE’’ ANTAKYA PALLADIUM AVM ‘DE
Son Güncelleme :

22 Aralık 2017 - 10:19

332 views

      ‘’ECZACINIZ SİZİNLE’’ ANTAKYA PALLADIUM AVM ‘DE

28.Bölge Hatay Eczacı Odasından daha önce Belen, Samandağ, Antakya, Kırıkhan, İskenderun ilçelerinde yapılan Odası’nın “Eczanız Sizinle” adlı projesi kapsamında halka yönelik ücretsiz sağlık taramaları uygulamasında en son durak ile 6. etkinliği bu gün Antakya Palladıum Avm’de.

28.Bölge Hatay Eczacı Odasının deneyimli  yöneticisi Ecz. Şekip Kırbeci, ‘’Projenin 6. Etkinliğinin bu bölümünü Antakya Palladıum Avm’de gerçekleştireceklerini ve  halka açık, ücretsiz, Astım, Koah, kilo, ht ,obezite,boy,kan oksijen satürasyonu,kolon kanseri sağlık taramasının 13:00 – 15:00    saatleri arasında gerçekleştirileceklerini ve tüm vatandaşlarımız bu etkinliğe davetli olduklarını belirtti.

Ecz. Şekip Kırbeci; ECZACINIZ SİZİNLE etkinliklerimiz ile her zaman halkımızın sağlığı için onların yanında olmaya ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.