DÜNYA ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:16

DÜNYA ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

reklam
DÜNYA ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Son Güncelleme :

02 Haziran 2019 - 15:55

226 views

DÜNYA ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının gerçekleştireceği etkinlikler ile doğanın korunması ve çevrenin temiz tutulması konularına dikkat çekilmesi hedeflenirken ekinlikler 30 Haziran Perşembe günü Antakya Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılması ile başladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile sivil toplum kuruluşları Cumhuriyet Alanı’nda toplanarak anıta çelenk bıraktılar.

Aynı gün Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının da destek verdiği etkinlik Arsuz Kent Meydanı’nda gerçekleşti. Etkinliği Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, öğrenciler ile veliler katıldı. Etkinlikte Bahçeşehir Okullarından öğrenciler müzik dinletesi gerçekleştirirdi.

Ana sınıfı öğrencileri ambalaj atıklarından bir araya getirilerek yapılan kıyafetler ile defile gerçekleştirerek geri dönüşüme dikkat çekti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Sevimsiz Mikroplar adlı oyunu sergilenmesinin ardından etkinlik sona erdi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.