DOĞUŞ’TAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:28

DOĞUŞ’TAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU!

reklam
DOĞUŞ’TAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU!
Son Güncelleme :

08 Nisan 2019 - 12:46

583 views

DOĞUŞ’TAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU!

Doğuş Anadolu Lisesi öğrencisi Garip Deniz İşçioğlu,2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları KARATE TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu.

25 okul 100 sporcunun katıldığı 66 kilo Hatay Şampiyonluğu,30 okul 120 sporcunun katıldığı Adıyaman Bölge Şampiyonluğu’nun ardından 27.03.2019 Çarşamba günü Nevşehir’de yapılan finallere katılmaya hak kazandı.

Nevşehir finallerinde 35 okul 175 sporcu arasından, rakiplerini birer birer mağlup ederek altın madalyayı hak eden isim oldu. Disiplinli çalışma, inanç ve özverinin sonucu olan bu şampiyonluk, Doğuş Anadolu Lisesi gurur ve başarı tablosuna altın harflerle yazıldı.

 

Doğuş okulları adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Semir Abacı; “Bu gururu okulumuza yaşatan öğrencimize, Doğuş Okulları Genel Müdürü Celal Günay, Anadolu Lisesi Müdürü Naci Aracı, Doğuş Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Pelin Okay, Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Karaçaylı’nın da katıldığı bir törenle plaket ve ödül verdik.

 

Öğrencimiz Garip Deniz İşçioğlu 27 Mayıs 2019 tarihinde Sırbistan’da düzenlenecek olan Okullar Arası Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz ”dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.