DEFORME OLAN YAĞMUR SUYU IZGARALARI YENİLENİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:50

DEFORME OLAN YAĞMUR SUYU IZGARALARI YENİLENİYOR

reklam
DEFORME OLAN YAĞMUR SUYU IZGARALARI YENİLENİYOR
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2019 - 15:39

161 views

DEFORME OLAN YAĞMUR SUYU IZGARALARI YENİLENİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kentin muhtelif noktalarında deforme olan yağmur suyu ızgaralarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Yağmur suyu deşarj noktalarında bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığını belirten Genel Müdürlük, Kırıkhan ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde deforme olan ve işlevini yitiren yağmursuyu ızgaralarının yenilendiğini ve trafik açısından oluşturabilecek sorunların önlendiğini kaydetti.

Izgaraların yenilenmesiyle birlikte araç ve yaya trafiğinin olumsuz etkilenmeyeceğini aktaran HATSU, karşılaşılan altyapı problemlerini ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne bildirim yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Genel Müdürlük ayrıca, vatandaşların çöp atma konusunda daha duyarlı davranması gerektiğine vurgu yaparak, ağır tonajlı araçların ızgara üzerinden geçerken daha dikkatli olmaları hususunda temennide bulundu. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.