DEFNE’DE YOLLAR STABİLİZE EDİLİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:01

  DEFNE’DE YOLLAR STABİLİZE EDİLİYOR

reklam
  DEFNE’DE YOLLAR STABİLİZE EDİLİYOR
Son Güncelleme :

04 Ocak 2018 - 13:59

182 views

  DEFNE’DE YOLLAR STABİLİZE EDİLİYOR

Defne Belediyesi; Defne sınırları içerisinde gerçekleştirdiği yol bakım-onarım, tesviye ve stabilize çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Yoğun yağışların vatandaşlara yaşatacağı mağduriyetlerin çözümlenmesi için alt yapısı tamamlanmayan yollarda tesviye ve stabilize çalışmaları gerçekleştiren Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tespit ettiklerinoktalarda çalışmalarını aralıksız sürdürdükleri bilgisini verdiler.

Tüm ekibiyle seferber olan Defne Belediyesi, bu hafta Ballıöz Mahallesi Atış Poligon Yolu, Subaşı MahallesiMezarlık Yolu, Dursunlu Mahallesi Fevzi Öksüz Sokak, Çekmece Mahallesi 89. Sokak, Turunçlu Mahallesi Kaya Sokak ile Harbiye Mahallesi Aydın ve 213.Sokaklarda yol tesviye ve stabilize çalışmaları gerçekleştirdiklerini duyurdular.

Belli bir plan program dâhilinde İlçe sınırları içerisinde çalışmalarını sürdürmeye devam edecekleri açıklamasında bulunanekipler, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ın talimatları doğrultusunda Defne’de düzeltilmeyen yol kalmayacağını ifade ettiler. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.