DEFNE’DE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 16:59

DEFNE’DE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

reklam
DEFNE’DE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2017 - 10:17

154 views

DEFNE’DE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Defne Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Defne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşların temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşam sürmelerini amaçlayarak; cadde, sokak, park, ibadethane ve okulların düzenli bakım ve temizliğini yapıyorlar.

Sağlıklı bir geleceğin, ancak temiz bir çevre ile mümkün olabileceğinin altını çizen ekipler; inşaatlardan arta kalan molozların çevreye verdiği kirliliğin önüne geçmek için düzenli aralıklarla moloz kaldırma çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bina önlerinde bırakılan molozların kaldırılmasını talep eden vatandaşların Defne Belediyesi Halk Masası’nı 444 53 24 numaralı telefondan arayabileceklerini hatırlatan yetkililer, temiz bir çevre için tüm ekiplerin çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerinin altını çizdiler. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.