Defne’de Meclis Üyesi DSP’liler Mazbatalarını Aldı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 09:54

    Defne’de Meclis Üyesi DSP’liler Mazbatalarını Aldı

reklam
    Defne’de Meclis Üyesi DSP’liler Mazbatalarını Aldı
Son Güncelleme :

06 Nisan 2019 - 13:05

426 views

    Defne’de Meclis Üyesi DSP’liler Mazbatalarını Aldı

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Demokratik Sol Parti’den Defne Belediyesi Meclis üyesi olan işadamı Ahmet Bilgin ve eczacı Ümit Cahit Doğruel dün mazbatalarını aldı. Hatay Adliye Sarayı’nda mazbatalarını alan DSP’liler meclisteki görevlerine başlamak için sabırsızlandıklarını belirtiler.

31 Mart yerel seçimlerinde yarışan Mehmet Güzelyurt’a teşekkür eden Doğruel ve Bilgin yaptıkları ortak açıklamada, “31 Mart seçimlerinde adaylığımızın açıklandığı günden bu güne kadar bizlerin yanında olan, destek veren başta DSP Defne Belediye Başkan adayımız Mehmet Güzelyurt’a, il ve ilçe yöneticilerimize ve tüm Defneli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bugün mazbatalarımızı alarak göreve resmen başladık. Defne’de uyum içinde ilçemize hizmetler getirmek için çalışacağız. Tüm Defne’ye hayırlı olsun” ifadelerini kullandılar.

Mazbata töreni hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.