Defne Yerel Yönetim Çalışma Platformu kuruluyor « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 16:40

Defne Yerel Yönetim Çalışma Platformu kuruluyor

Defne Yerel Yönetim Çalışma Platformu Kuruluyor
Defne’nin sorunlarına yönelik söyleyecek sözü olan ve sesi kısılanların sesi olmayı amaçlayan 100 kişilik ekiple kurulacak olan Defne Yerel Yönetim Çalışma Platformu, günden güne büyüyor.

reklam
Defne Yerel Yönetim Çalışma Platformu kuruluyor
Son Güncelleme :

02 Nisan 2021 - 11:03

202 views

Defne Yerel Yönetim Çalışma Platformu Kuruluyor

Defne’nin sorunlarına yönelik söyleyecek sözü olan ve sesi kısılanların sesi olmayı amaçlayan 100 kişilik ekiple kurulacak olan Defne Yerel Yönetim Çalışma Platformu, günden güne büyüyor. Mehmet Doğruel’in dönem sözcülüğünde kruulacak olan platform manifestosunu yayınladı. Defne’nin geleceğine yönelik sorunların konuşulacağı platformda ilçe genelindeki 37 mahalleden toplamda 100 kişilik bir ekibin oluşturulması planlanıyor.


DOĞRUEL: DEFNE HAK ETTİĞİ BİÇİMDE YÖNETİLMİYOR
İlçenin hak ettiği biçimde yönetilmediğini belirten platform adına Mehmet Doğruel, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bizler Defne ilçemizin hak ettiği şekilde yönetilmediğine inanıyoruz. İlçemizin, başta alt yapı olmak üzere her geçen gün birikerek artan çok çeşitli sorunları var. Önceki yönetimlerde olduğu gibi, bugüne dek, belediye yönetiminin ilçemizin sorunlarının çözümüne yönelik ciddi projeleri olmadığını görmüş olduk. İlçemiz doğru bir yöntemle yönetilmemektedir. Daha önce de tanık olduğumuz gibi seçimlerde konuşulanlar bir dahaki seçime kadar ertelenmektedir. Bizler şeffaf, hesap veren, gelişimi destekleyen, katılımcı ve demokratik bir yönetim anlayışını savunuyoruz.

reklam


KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR
Her mahallenin kurulacak mahalle meclisleri doğrultusunda çalışmasının toplum için daha sağlıklı olacağına inanıyoruz. Belediye gelirlerini artırmak, giderlerini de düşürmek amacıyla, başta gençler olmak üzere, kadını ve erkeğiyle, tüm halkımızla birlikte projeler üretilmesini ve yürürlüğe konmasını misyonlarımızdan biri olarak görüyoruz. Bu platform, maddi çıkarı olmayan, girişimci ruha sahip birçok insanın halkın çıkarlarına hizmet edecek tüm amaçlara ulaşmayı ilke edinen bir yapı olarak kurulmuştur. Hedeflerimiz, inançlarımız ve geleceğimiz için, çıkar beklentisi olmayan herkese kapımız her zaman açık olacaktır. Defne’de yerel yönetimin artık samimi, şeffaf ve etkili bir şekilde yürütülmesi gerektiğine inanmakla birlikte, platformumuzun ilkelerini benimseyen, “Çözümde ben de varım!” diyecek herkes katılabilir” ifadelerini kullandı. (Haber:Levent AŞKAR)

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.