Defne Koleji’nden Üniversite Adaylarına Seminer Müjdesi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 09:39

Defne Koleji’nden Üniversite Adaylarına Seminer Müjdesi

reklam
Defne Koleji’nden Üniversite Adaylarına Seminer Müjdesi
Son Güncelleme :

19 Nisan 2019 - 8:10

225 views

Defne Koleji’nden Üniversite Adaylarına Seminer Müjdesi

Hatay’ın eğitimde öncü kuruluşlarından olan Defne Koleji, Girne Amerikan Üniversitesi Hatay temsilciliği,  Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Hatay temsilciliği iş birliği ile üniversite sınavına hazırlanan lise mezunları ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik seminer düzenleyecek.

22 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da Defne Koleji Konferans Salonunda eğitimci ve yazar, neyzen Hakan Mengüç, “Nasıl Başardım” isimli söyleşi etkinliğinde üniversite adayı öğrencilerle buluşacak.

Konuyla ilgili Defne Koleji yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Defne Koleji olarak eğitimde farkımızı ortaya koymak, üniversite adaylarına önlerindeki zorlu süreçte motivasyon, kaygı konusunda yardımcı olabilmek adına eğitimci yazar neyzen Hakan Mengüç’ün katılımıyla bir seminer düzenleyeceğiz. Programın sonunda eğitimci yazar neyzen Hakan Mengüç salondaki konuklara ney dinletisi ile seminerimiz son bulacak. 22 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da Defne Koleji konferans salonunda düzenlenecek söyleşi etkinliğine tüm üniversite adayı öğrencileri bekliyoruz” denildi. (Haber: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.