DEFNE İBADETHANELERİNDE LARVASİT MÜCADELE « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 00:54

DEFNE İBADETHANELERİNDE LARVASİT MÜCADELE

reklam
DEFNE İBADETHANELERİNDE LARVASİT MÜCADELE
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2017 - 8:20

182 views

Defne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yapılan ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

Yumurtaların ergin hale gelmeden yok edildiği larvasit mücadele sistemi ile sivrisineklerden arındırılmış bir Defne için çalışan ekipler, bu hafta vatandaşların sıklıkla ziyaret ettikleri ibadethanelerde ilaçlama işlemleri gerçekleştirdiler.

Bu hafta Karyer Mahallesi Hızır Türbesi, Meydancık Mahallesi Şeyh Hasan Hamerli Türbesi, Harbiye Şeyh Yusuf El Hekim ve Turunçlu Mahallesi Şeyh Dahir Türbesinde ilaçlama çalışması gerçekleştiren ekipler, Defne’nin tüm ibadethanelerine ulaşmak için yoğun mesai harcıyor.

Sivrisineklerin üreme noktaları olan sulak yerler, yeşil alanlar, kanalizasyon, menfez ve katı atık depolarında belli ve sık aralıklarla uygulanan larvasit mücadele sistemi ile rahat bir yaz geçirilmesi hedefleniyor. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.