DEFNE BELEDİYESİ YENİ YILDA ONLARI UNUTMADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:20

DEFNE BELEDİYESİ YENİ YILDA ONLARI UNUTMADI

reklam
DEFNE BELEDİYESİ YENİ YILDA ONLARI UNUTMADI
Son Güncelleme :

02 Ocak 2018 - 14:25

153 views

DEFNE BELEDİYESİ YENİ YILDA ONLARI UNUTMADI

Defne Belediyesi, yeni yıla girerken ihtiyaç sahiplerini unutmadı; çeşitli sürprizlerle hem ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını giderdi, hem de yeni yıla girerken onları mutlu etti.

Defne Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen çekyat, yatak, halı ve gıda yardımları ile ihtiyaç sahibi aileler yeni yıla mutlu bir başlangıç yaptı.

Yeni yıl öncesi Defne Belediyesi’nin sürpriziyle karşılaşan ihtiyaç sahibi aileler Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman ve ekibine gönülden teşekkür ederek, yeni yılda unutulmadıkları için minnettar olduklarını dile getirdiler.

Yapılan çekyat, yatak, halı ve gıda yardımlarının yanı sıra  evleri kötü durumda olup onarım gücü olmayan 50 haneye maddi yardım desteği sağlayan Defne Belediyesi ekipleri, yeni yıla; mutlu ettikleri vatandaşların güzel dilekleri ile başlangıç yapacak olmaktan ötürü mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.