DEFNE BELEDİYESİ HASARLI YOLLARIN TAKİBİNDE « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 01:03

DEFNE BELEDİYESİ HASARLI YOLLARIN TAKİBİNDE

reklam
DEFNE BELEDİYESİ HASARLI YOLLARIN TAKİBİNDE
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2017 - 16:24

167 views

 

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, alt yapı çalışmalarından ötürü bozulan yollarda geçici olarak uyguladıkları asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.

Bu hafta Akdeniz Mahallesi 11.sokakta çalışan ekipler, araç sürücülerine sıkıntı yaratan yolun onarımını gerçekleştirdiler.

Tespit edilen noktalarda bakım ve onarım çalışmalarını oldukça seri bir şekilde uyguladıklarını ifade eden ekipler, alt yapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlanana dek vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını dile getirdiler.

Akdeniz Mahallesi 11.sokakta yolun hasarlı kısımlarını sıcak asfalt yama ile onaran ekipler, Defne’de alt yapı çalışmalarından dolayı hasar gören tüm yolların yarattığı sıkıntıları çözümlemek için bütün ekipleri ile seferber olduklarını belirttiler.

Ekipler; Akdeniz Mahallesi’nde, Hatsu’nun abone bağlantılarını tamamlamasıyla birlikte alt yapı çalışmalarının sona ereceğini ve yüksek standartlı asfalt yolların yapımına başlanacağının bilgisini verdiler. (Haber/Fotoğraf: Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.