DASİFED’TE YENİ BAŞKAN FARUK EKİNCİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 11:59

DASİFED’TE YENİ BAŞKAN FARUK EKİNCİ

reklam
DASİFED’TE YENİ BAŞKAN FARUK EKİNCİ
Son Güncelleme :

27 Şubat 2018 - 12:13

294 views

            DASİFED’TE BAŞKAN ve İSİM DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

DASİFED’in geçtiğimiz hafta sonu yapılan Olağan Genel Kurulu ile isminde yer alan “iş adamları” sözcüğü kadın girişimciliğinin arttırılması hassasiyetinden dolayı değiştirilerek “Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu” yapıldı, federasyonun Yeni Yönetim Kurulu Başkanı ise Ekinciler Holding eş başkanı Faruk EKİNCİ oldu.

 

DASİFED Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Şubat 2018 Cumartesi günü Antakya’da DASİFED Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel Kurul toplantısı Divan Kurulu seçimi ile başladı. Divan teşkili yönünde verilen önergenin kabulü ile divan başkanlığına Işık NARİN, başkan yardımcılığına Gökhan TUTAR ve yazmanlığa Mithat CERİTBİNMEZ seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra DASİFED Başkanı Mehmet KILIÇLAR’ın açılış konuşmasıyla genel kurula geçildi.

 

DASİFED Olağan Genel Kurulu’na federasyonun çatısı altında olan Antakya’dan HASİAD ve KAGİD, İskenderun’dan İSSİAD ve ATSİAD, Arsuz’dan ARİAD ve Osmaniye’den OSSİAD gibi derneklerin başkanları ve delegeleri katıldı.

Faaliyet ve denetleme raporlarının okunup, ibra edilmesinin ardından tüzük değişikliğine gidilerek, “Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu” ismi kadınların iş dünyasındaki yeri hassasiyetinden dolayı Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu olarak değiştirildi.

Tek liste ile gidilen seçimde DASİFED yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Faruk EKİNCİ, Belgin ÜNAL, Gökhan ALKAN, Adnan AĞIR, Züher BULGURCU, Alparslan YÜCEL, Rana ATALAY, Müfit TENNİOĞLU, Sezai BONCUK, M. Fatin BEREKETOĞLU, KEMAL ARSLANOĞLU, Kerem ÖZDEMİR, Şakir YİĞİT. Denetleme Kurulu ise; Murat HAYZARAN, Tuban GÜÇLÜ, Mehmet YILDIRIM, Mithat CERİTBİNMEZ şeklinde oluştu.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.