CHP heyetinden Samandağ ve Arsuz çıkarması « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 10:33

CHP heyetinden Samandağ ve Arsuz çıkarması

Geçtiğimiz günlerde Hatay’a gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Hatay temasları kapsamında Samandağ CHP İlçe Teşkilatı’ını da ziyaret etti.

reklam
CHP heyetinden Samandağ ve Arsuz çıkarması
Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 16:57

171 views

Geçtiğimiz günlerde Hatay’a gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Hatay temasları kapsamında Samandağ ve Arsuz CHP İlçe Teşkilatları’nı da ziyaret etti. Nazlıaka’ya ziyaretlerinde CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da eşlik etti.

Vekil Topal, ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “CHP Samandağ İlçe Başkanımız Sayın Turgay Abaci ve Samandağ Belediye Başkanımız Sayın Refik ERYILMAZ’ı makamlarında ziyaret ettik. Günün son etkinliği olarak; İlçe Başkanımız Sayın Mahmut ŞİRİN’in büyük emek sarf ederek yaptırdığı CHP Arsuz İlçe Başkanlığımızın yeni hizmet binasını CHP Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Aylin Nazlıaka, MYK Üyelerimiz, CHP Hatay İl Başkanımız Sayın Hasan Ramiz Parlar ve Örgüt Yöneticilerimiz ile birlikte hizmete açtık.

Başta İlçe Başkanımız Sayın Mahmut Şirin olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İktidara adım adım yürüdüğümüz bir süreçte yeni binamızın hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.