CHP Hatay Milletvekili Serkan TOPAL:”Bu Alçaklar Bilmelidirler ki Hedeflerine Asla Ulaşamayacaklar” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:04

CHP Hatay Milletvekili Serkan TOPAL:”Bu Alçaklar Bilmelidirler ki Hedeflerine Asla Ulaşamayacaklar”

reklam
CHP Hatay Milletvekili Serkan TOPAL:”Bu Alçaklar Bilmelidirler ki Hedeflerine Asla Ulaşamayacaklar”
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2017 - 15:52

171 views

CHP Hatay Milletvekili Serkan TOPAL Hatay’da Gerçekleşen Terör Saldırısını Lanetledi

             Bu Alçaklar Bilmelidirler ki Hedeflerine Asla Ulaşamayacaklar

Pazar günü gece Hatay’da meydana gelen terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, “Terör alçak yüzünü bir kez daha dün gece barış ve hoşgörünün kenti Hatay’da gösterdi” dedi.

CHP milletvekili Topal, “Hatay, Antakya ilçemizde devriye görevi yapan asayiş ekiplerine düzenlenen silahlı saldırı sonrası çıkan çatışmada ağır yaralanan polis memurlarından Hayrettin Mennan ve Bayram Bozdoğan şehit oldu. Yaralı polis memuru Samet Kılıçsarı’nın Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisi ise sürüyor” dedi.

         Terörle Yaşamaya Alışmayacağız

Terör örgütlerinin amaçlarına ulaşamayacağına vurgu yapan Topal, “Terör nereden ve hangi terör örgütünden gelirse gelsin, bu alçaklar bilmelidirler ki hedeflerine asla ulaşamayacaklar. Bizler terörle yaşamaya alışmayacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve milletimize başsağlığı, yaralı polisimize acil şifalar diliyorum.  Bu menfur saldırıyı yapanlara bir kez daha lanet olsun dedi.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.