CHP Hatay Milletvekili Serkan TOPAL Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 23:51

CHP Hatay Milletvekili Serkan TOPAL Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

reklam
CHP Hatay Milletvekili Serkan TOPAL  Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2017 - 17:34

176 views

       Hatay’ın 5. Teşvik Bölgesine Alınması Hatay Ekonomisini Rahatlatacaktır.

CHP Hatay milletvekili Serkan Topal, Antakya Galericiler Sitesine giderek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında yoğun bir ilgiyle karşılanan milletvekili Topal, “Hatay ve ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunduklarını” ifade etti.

Topal, esnaflarımızla yaptığı sohbette, “Merkezi hükümetin uzunca bir süredir Hatay’ı ihmal ettiğini ve Hatay’a gereken önemi göstermediğini, Hatay’ın ekonomisinin her geçen gün kan kaybettiğini, genç işsizlik rakamlarının katlanılır seviyelerin üzerine çıktığını, kayıt dışı istihdamın özellikle kentimizde yaşayan Suriyelilerin etkisiyle arttığını” söyledi.

          Hatay Halkı Hakkını İstiyor

Hatay’ın dâhil edildiği teşvik sisteminin kentin gerçekleri ile örtüşmediğini ifade eden Topal, “Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın, Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başlattığı, teşvikte 4. bölgede yer alan kentin 5. bölgeye alınması için “Hatay Halkı Hakkını İstiyor” isimli imza kampanyasını son derece önemsiyorum. Hatay’ın 5. Teşvik bölgesine alınmasını başarabilirsek, bu Hatay ekonomisini bir nebzede olsa rahatlatacaktır. Yeni istihdam olanakları açılacaktır. Hatay’da ikamet eden her yurttaşın bu kampanyaya sahip çıkıp, omuz vermesi gerekmektedir.”dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.