ÇAPARALİ, “HERKESİ ÖNEMSEYEREK HİZMETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ” AKDENİZ, “HATSU ÖNEMLİ HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRİYOR” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 15:48

ÇAPARALİ, “HERKESİ ÖNEMSEYEREK HİZMETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ” AKDENİZ, “HATSU ÖNEMLİ HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRİYOR”

reklam
ÇAPARALİ, “HERKESİ ÖNEMSEYEREK HİZMETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”  AKDENİZ, “HATSU ÖNEMLİ HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRİYOR”
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2017 - 5:43

201 views

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Hatay Muhtarlar Derneği ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü ve HATSU Özel Kalem Müdürü Metin Savaş’ın da bulunduğu ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Akdeniz, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ve HATSU heyetinin yürüttüğü önemli hizmetlerde muhtarların da görüşlerini ele almalarını yakından takip ettiklerini ve mutluluk duyduklarını belirtti.

Kentteki muhtarların yanı sıra şehrin tüm dinamikleriyle aktif ve etkili hizmetler yürütmek adına ziyaretlerini sürdürdüklerini aktaran Akdeniz, yapılan ziyaretin oldukça anlamlı olduğunu ifade ederek, kabullerinden dolayı HATSU heyetine teşekkür etti.

Çaparali, “Muhtarlarımız Önemli Görevdeler”

Hizmet üretmenin yanında uygulama aşamasında da muhtarların çok önemli bir görev üstlendiklerine dikkat çeken Genel Müdür Çaparali, mahallelerdeki altyapı eksiklerini, problemlerini kısa sürede tespit etme ve çözme adına Hatay’ın tüm ilçelerinde toplantılar düzenleyerek muhtarlarla bir araya geldiklerini hatırlattı.

Vatandaş odaklı hizmetlerin süreceğine dikkat çeken Çaparali, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde muhtarlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve tüm hemşehrilerimizi dikkate alarak duyarlı belediyecilik anlayışını ve hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Mahmut Gülcü yaptığı konuşmada ise, hizmet etme noktasında ve her platformda muhtarlara verilen destekten ötürü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür etti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.