Büyükşehir ve Altınözü Belediye Meclis Üyelerinden Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a Ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 22:23

Büyükşehir ve Altınözü Belediye Meclis Üyelerinden Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a Ziyaret

reklam
Büyükşehir ve Altınözü Belediye Meclis Üyelerinden Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a Ziyaret
Son Güncelleme :

07 Nisan 2019 - 11:20

144 views

 

Büyükşehir ve Altınözü Belediye Meclis Üyelerinden Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a Ziyaret

Saadet Partisi Altınözü’nde yüzde 37 oy oranıyla çıkardığı 6 Meclis üyesi Büyükşehir ve Altınözü Belediye Meclis üyeleri mazbatalarını aldıktan sonra Altınözü Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksek’le beraber Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ı ziyaret etti.

Büyükşehir ve Altınözü meclis üyelerini kabulde konuşan Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “başta Mehmet Yüksek başkanımız olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçilen meclis üyelerine başarılar diliyorum. Bundan sonra Hatay’da yapılacak tüm hizmetlerin kontrolünü sağlayacaklar. Yapılacak hayırlı hizmetlere destek vererek “hayra motor, şerre fren olacaklar”. Halkın verdiği temsilciliği en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyorum” dedi.

Çalışkan ayrıca, seçimlerin uzun soluklu bir maraton olduğunu belirterek, “bu yol zor bir yol, bu yol uzun soluklu bir yol, bu yol direnenlerin, sebat gösterenlerin, sabredenlerin, mücadele edenlerin kazanacağı bir yoldur.

GELECEK SEÇİM ZAFERLE TAÇLANACAKTIR

Dünya siyaset tarihinde örnek gösterilen bazı kişiler vardır ki başarı hikâyeleri siyasi mücadelelerde örnek gösterilir. 30. yenilgisinden sonra 31.’i seçimde seçimi kazananlar olmuştur. Dolayısıyla da alnı açık başı dik mücadele etmek önemlidir. Bu açıdan gönüllerin başkanı Mehmet Yüksek ve meclis üyelerimiz büyük bir mücadele sürdürmüşlerdir. Bu mücadelenin sonucu bu seçimde olmadıysa bile inanıyorum ki gelecek seçimde zaferle taçlanacaktır.

Seçim süreci de haksız bir rekabet içerisinde geçti. İftira, yalanlarlar beraber imkânlar açısından da eşit şartlarda bir yarış olmadı. Özellikle rakip aday devletin tüm imkânlarını kullanarak karşımıza çıkmasına rağmen adayımız Sn. Mehmet Yüksek geçen seçimde aldığı 7 bin oyu, 11 bin beş yüz’e ulaştırdı. Yüzde 50’ye yakın artış söz konusu. Bunu da başarı olarak kaydetmek gerekir. İnanıyorum ki artık rüzgâr lehimize esmeye başladı. Budan sonra olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Gelecek seçimlerde umut haline geldik” diye konuştu.

MEHMET YÜKSEK’TEN TEŞEKKÜR

Altınözü Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksek de yaptığı konuşmada “seçim süreci boyunca desteklerini eksik etmeyen başta Doç Dr. Necmettin Çalışkan’a, bizlere gönül veren ve yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.
Yaklaşık %37 oy oranı ve 11.500 oyu veren, kapı kapı dolaşıp bizim için oy isteyen, ekibimizle beraber çalışan, dik duran, maddi manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Altınözü Belediye Meclisine gönderdiğimiz 6 arkadaşımızla birlikte Altınözü Belediyesinin yapacağı tüm yatırımların takipçisi olacağız. Sonraki seçimde daha huzurlu ve adil seçimlerin olacağı kanaatindeyim ve o zaman zaferi hep birlikte elde edeceğiz” şeklinde konuştu.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.