Büyükşehir Tiyatrosu Dörtyol’da Eski Ramazanları Yaşattı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:37

Büyükşehir Tiyatrosu Dörtyol’da Eski Ramazanları Yaşattı

reklam
Büyükşehir Tiyatrosu Dörtyol’da Eski Ramazanları Yaşattı
Son Güncelleme :

20 Haziran 2016 - 9:18

177 views

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki Şehir Tiyatrosu, Dörtyol ilçesinde sahne alarak eski ramazanları yaşattı.
Büyükşehir Tiyatrosu ekibi oyuncuları, HATSU binası önünde kurulan tiyatro sahnesinde Dörtyol halkına iftar sonrası hazırladıkları oyunları sergilediler.
Ramazanın akla gelen ilk eğlencesi olarak bilinen Hacivat ile Karagöz gölge oyunu ile başlayan Ramazan eğlenceleri etkinliğinde Şehir Tiyatrosu’nun sanat ekibi yazar ve oyuncuları tarafından hazırlanan orta oyunu meddah hikayeleri, davul zurnalı maniler, Aşuk ile Maşuk, Köçek, Nasreddin hoca hikayeleri ve Kömeç adlı doğaçlama oyunları sundular.
Son olarak Kavuklu ile Pişekar, Çelebi Salkım İnci, Kanlı Nigar, Arap Bacı, Tuzsuz Deli Bekir, İbiş ve Bebe Ruhi karakterlerini de sahneye taşıyan Büyükşehir Tiyatrosu oyuncuları izleyicilere neşeli dakikalar yaşattı.

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-146’);
});

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-205’);
});

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.