BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YANINDA « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:35

BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YANINDA

reklam
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YANINDA
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2019 - 13:58

154 views

BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YANINDA

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) öğrenim hayatlarına devam eden öğrencilerin girecekleri sınavlarda başarı elde etmesi için motivasyon sağlamaya yönelik seminer düzenledi.

Öğrencilerin eğitim yaşamlarında önemli rol oynayan sınavlar için “Sınav Kaygısı ve Motivasyon” semineri düzenleyen Büyükşehir, sınav stresi ile başa çıkmada öğrenci ve velilerde farkındalık yarattı.

Öğrencilere, kaygı ve stresi kontrol altına alarak bilgi ve birikimlerini sınavda nasıl etkin hale getirilebileceklerinin anlatıldığı seminer, 27 Mayıs Pazartesi günü Antakya Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşti.

Seminere konuşmacı olarak katılan uzman ve rehber eğitmenler, öğrenci ve velilere bu zorlu maratonda kendilerine yardımcı olacak ipuçlarını anlatarak yaşayacakları kaygı ve stresin önüne nasıl geçeceklerini aktardı. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.