Büro-Memur-Sen Üyeleri Yemekte Buluştu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:25

Büro-Memur-Sen Üyeleri Yemekte Buluştu

reklam
Büro-Memur-Sen Üyeleri Yemekte Buluştu
Son Güncelleme :

04 Haziran 2016 - 13:34

183 views

Büro-Memur-Sen üyeleri Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yemekte buluştu.
Reyhanlı Temsilcisi Mustafa Şanverdi ile üyelerin bir araya geldiği yemekte konuşan Hatay Temsilcisi Mürsel Güler, üyelerin ekonomik ve özlük haklarının insanca yaşanabilir bir seviyeye gelmesi için demokrasi kuralları çerçevesinde mücadelelerine devam edeceklerini söyledi. Güler, “Karşılıklı diyalogla sadece karşı çıkarak değil eleştiren çözüm üreten ve katkı sunan bir sendika anlayışı içerisinde hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.
Sendikanın üye sayısı ve ürettiği politikalarla Türkiye’nin en büyük sendika olduğunu belirten Güler, sorumluluk, güven ile ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarını arttırarak sürekli hale getirme gayreti içerisinde olduklarını da ifade etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.