Bölge mühendisleri başkanlarını seçti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 01:56

Bölge mühendisleri başkanlarını seçti

Aralarında Hataylı Harita mühendislerinin de olduğu Adana, Hatay, Niğde, Gaziantep ve Mersin’i kapsayan TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın Adana Şubesi 15. Genel Kurulu Adana’da gerçekleşti. Kongrede başkanlığa Turan Yılmaz seçildi.

reklam
Bölge mühendisleri başkanlarını seçti
Son Güncelleme :

17 Ocak 2022 - 22:50

628 views

Bölge mühendisleri başkanlarını seçti

Aralarında Hataylı Harita mühendislerinin de olduğu Adana, Hatay, Niğde, Gaziantep ve Mersin’i kapsayan TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın Adana Şubesi 15. Genel Kurulu Adana’da gerçekleşti. Kongrede başkanlığa Turan Yılmaz seçildi.

 

 

 

 

 

 

Genel Başkan Ali İpek’in de katıldığı kongreye ayrıca Adana CHP milletvekili Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, Seyhan ilçesi İYİ parti ilçe başkanı Misal Bolat, geçen dönem TMMOB İkk dönem sözcüsü İbrahim Özdiş, Adana TTB başkanı Sn. Sabahattin Menteş ve çok sayıda mühendis katıldı.
Divan kurulu başkanlığında ise Hataylı Harita Mühendisi Kenan Kantarcı yer aldı. İkinci kez divan başkanlığına seçilen Kantarcı, sevincini sosyal medyadan yayınladığı mesajla kutladı.

 

 

 

 

 

 

SEÇİMDE İKİ LİSTE YARIŞTI
Kantarcı, yayınladığı mesajda; “15. Genel Kurulumuzu bizlere yakışır bir şekilde Genel Başkanımız Ali İpek’in ve Genel Merkez Yönetim kurulu üyelerimizin katılımı ile birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde tamamladık. Genel Kurul Divan Başkanlığına oy birliği ile beni seçen, değerli tüm meslektaşlarıma duydukları güven, bana mesleğimde ikinci kez bu gururu yaşattıkları içinde sonsuz teşekkürler ediyorum. Genel Kurulumuzu misafir olarak onurlandıran Adana CHP milletvekili Müzeyyen Şevkin ile Ayhan Barut’a, Seyhan ilçesi İYİ parti ilçe başkanı değerli meslektaşımız Misal Bolat’a, geçen dönem TMMOB İkk dönem sözcüsü İbrahim Özdiş’e, Adana TTB başkanı Dr. Sabahattin Menteş’e ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Genel Kurulda, kendi elleri ile yaptığı yağlıboya tabloları, değerli meslektaşımız harita mühendisi Jale GÜLER, elde edilen gelirin tamamının SMA hastalarına bağışlanmak üzere satışa koyması kayda değer ve çok anlamlı bir etki yaratmış ve genel kurulumuza daha da pozitiflik katmıştır. Değerli meslektaşımıza bu anlamlı hareketi için SMA hastaları adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

 

 

 

 

 

 

TURAN YILMAZ’A BAŞARILAR DİLİYORUM
Seçimlere 2 farklı listeyle girildi. Ne güzeldir ki; Bugünlerde güzel ülkemizin her yerinde büyük bir hasret ve özlemini duyduğumuz birlik ve beraberliğin en güzelini harita mühendisleri olarak bu süreçte de bizler ortaya koyduk. Tatlı güzel ve sıcak bir rekabet içerisinde ilerleyen seçim sürecimiz, son gününde de aynı güzellikle final yaptı. Seçimde, 14. Dönem şube başkanımız, aynı zamanda Adana Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Müdürümüz Turan YILMAZ ve Adana Kadastro Müdürümüz Mustafa Şen’in listeleri yarıştı. Bir demokrasi şöleni olarak geçen seçimimizde mevcut şube başkanımız Turan YILMAZ’ın listesi ipi göğüsledi. Bu süreci bir şölen havasında sürmesini sağlayan öncelikle değerli her iki meslektaşımıza ve bu sürece emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler sunuyoruz. Yönetime seçilen değerli meslektaşlarıma, görevlerinde başarıların en güzelini yakalamaları dileklerimle.

 

 

 

 

 

 

YENİ YÖNETİME SEÇİLEN ARKADAŞLARIMIZ ŞU İSİMLERDEN OLUŞMAKTADIR.
Asil Yönetim Listesi;
– Turan YILMAZ
– Dilek BOZKURT BAĞDEMİR
– Ferhat GÜVEL
– Cihan KARA
– Emre GÜMÜŞOLUK
– Feyzullah DESTELİ
– Umut Çağrı GÜLLÜ

reklam

Yedek Yönetim Listesi;
– Mehmet ÖZKAYA
– İrem AYTAÇ
– Büşra PEYKER AVCI
– Emine ÖZSOY
– Çetin ÇETİNER
– Fikret ABLAY
– İsmail Can BURGUTOĞLU” ifadelerini kullandı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.