BİLGİN, POLİS HAFTASINI KUTLADI VE CUMHURBAŞKANI’NA SESLENDİ. « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 05:01

BİLGİN, POLİS HAFTASINI KUTLADI VE CUMHURBAŞKANI’NA SESLENDİ.

reklam
BİLGİN, POLİS HAFTASINI KUTLADI VE CUMHURBAŞKANI’NA SESLENDİ.
Son Güncelleme :

08 Nisan 2019 - 12:05

150 views

BİLGİN, POLİS HAFTASINI KUTLADI VE CUMHURBAŞKANI’NA SESLENDİ.

BİLGİN, POLİS HUZUR VE ASAYİŞİN TEMİNATIDIR.

Alevi Kanaat Önderlerinden Sedat BİLGİN Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü dolayısı ile Kutlama Mesajı Yayınladı.

BİLGİN ; Yayınladığı kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı , Her anlamda köklü bir deneyime ve birikime sahip Huzur ve asayişin teminatı Emniyet Teşkilatı modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olarak başarılı ve özverili hizmetler vermektedir.

Polislerimiz sadece olaylara müdahale eden suçlulara göz açtırmayan  görüntüsü yanında toplum destekli polislik çalışmaları ve bu çerçevede gerçekleştirilen proje faaliyetleri ile spordan eğitime toplumun her kesiminden insana yönelik sevgi yardım ve yönlendirici çalışmaları sayesinde güven ve sevgi atmosferi oluşturmaktadır.

Yetkilerini yasalardan desteğini halkımızdan alan Emniyet Teşkilatı demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır.

Bu güveni korumak ve halkın güvenlik hizmetleri konusundaki memnuniyetini yüksek tutmak için emniyet mensuplarımızın her zaman hassasiyetle hareket edeceklerine inanıyorum.

Ayrıca Buradan  Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan Ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Seslenmek istiyorum Bu kadar özveri ile çalışan çoğu zaman ise ailelerine ve çocuklarına zaman ayıramayan canlarını bu vatan uğruna feda eden terör örgütlerine göz açtırmayan 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde halkın huzur ve asayişi için gecesini gündüzüne katan hainleri bertaraf eden  Kahraman Türk Polis Teşkilatına uzun zamandan beri bekledikleri 3600 ek göstergenin verilmesini görev şartlarının iyileştirilmesini talep ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile, Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı’nın tüm mensuplarının 174.’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor,  her kademede hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakar polislerimiz ve bütün teşkilat mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum. Dedi.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.