BELEN’DE HALKLA BAYRAMLAŞMANIN SÜRPRİZİ BELEN’Lİ UŞAK VALİSİ AHMET OKUR OLDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 20:09

BELEN’DE HALKLA BAYRAMLAŞMANIN SÜRPRİZİ BELEN’Lİ UŞAK VALİSİ AHMET OKUR OLDU

reklam
BELEN’DE HALKLA BAYRAMLAŞMANIN SÜRPRİZİ BELEN’Lİ UŞAK VALİSİ AHMET OKUR OLDU
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2016 - 3:44

321 views

 

Belen’de halkla bayramlaşmanın sürprizi Belenli Uşak Valisi Ahmet Okur oldu

Belen Kaymakamlığınca Ramazan Bayramı münasebeti ile düzenlenen Bayramlaşma programı, saat 09.45’de Belen Şehitler Abidesi Aile Çay bahçesinde gerçekleştirildi.

Belenli hemşehrimiz Uşak Valisi Ahmet Okur, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Siyasi Partilerin İlçe Teşkilatları, Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızın yoğun katılımı ile yapılan Bayramlaşmada; birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Uşak Valisi Ahmet Okur ise yaptığı konuşmada; “Sevgili Belen’li hemşehrilerim, bu topraklarda büyümüş, buranın okullarında okumuş biri olarak, aranızda misafir olmak, böyle bir törende sizlerle birlikte olmak benim içinde büyük sevinç kaynağı olmuştur. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Allah huzurumuzu, devletimizin ve milletimizin bekasını bozmasın, bayramınız hayırlı ve mübarek olsun” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.